Babak duapuluhenam

singer éta paduli

 

singer éta aya hartina

lain saukur weruh sarta nyurtian

tapi aya hiji hal ditukangeunana

 

singer éta,

aya tekad, kahayang, kasadaran

singer éta,

aya gawé teuas sarta kayakinan

 

pikeun urang, para nonoman

kudu aya kakuatan sarta keberanian

 

éta téh singer,

jelema sarjana nyebutkeunana calakan

 

Urang leumpang pikeun masarakat

alatan urang kudu paduli

 

Oktober, 2010, Sukabumi.

———————————

Kembali ke Bab 25

Lanjut ke Bab 27

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s